Alin Comșa este cofondator al companiei de training All in Trust Attitude. Specialist în relații publice și comunicare, pasionat de tot ce poate cuprinde domeniul educație și învățare,  Alin folosește în training experiența de business acumulată în 20 de ani de activitate în domeniul vânzărilor și al mangementului echipelor.  În cursurile sale  introduce  informații din cele mai diverse domenii – vânzări, literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligență emoțională, istorie, management sau filozofie. Expunerile sale sunt creative și inedite, construite în așa fel încât informațiile livrate să fie  practice și  ușor de aplicat atât în viața personală  cât și în cea  profesională. Alin Comșa este convins că, pentru fiecare om esența învățării este găsirea unui sens în propria viață.

 

Citate din conferințe:

Cu cât oferi mai mult, cu atât deții mai mult, cu cât împărtășești mai mult, cu atât câștigi mai mult. Singurele lucruri pe care le deținem cu adevărat sunt cele care țin de ce gândim, ce simțim și ce suntem noi, prin noi înșine. Nu uita, dăruind vei dobândi!

 Seneca spunea că în viață sunt două lucruri de făcut: primul este să obții rezultate, al doilea este să te bucuri de ele. Doar cei mai înțelepți îl fac pe al doilea. Suntem într-o continuă alergare, vrem să obținem rezultate, vrem să obținem profit, vrem să ajungem la capătul obiectivelor noastre. Nu uita să apreciezi ceea ce ai…doar așa o să poți merge mai departe.

 Charisma ține de un anume magnetism  pe care îl poți avea doar dacă ai înțeles ce însemnă autenticitate. Copiii noștri sunt autentici și de aceea sunt charismatici – toți am fost copii deci toți am fost charismatici…doar că uneori pierdem din vedere că avem această putere. A fi charismatic însemnă să-ți amintești că ești

  Atunci când ești pe scenă, când ești vorbitor este imperios necesar să te bucuri. Dacă ai uitat să te bucuri ai uitat de fapt să trăiești și acesta nu e doar un adevăr despre  public speaking ci este un adevăr de viață. Bucură-te de ceea ce trăiești.